Marts 2018

Ihærdig­hed er en vig­tig dyd som iværk­sæt­ter

Hvad er strategi uden handling? I marts måned arbejdes der på højtryk med at sy samtidig i skrædderværkstedet. Det er mest forudbestillinger, men ikke kun!

MEST PÅ BESTILLING

Det er forsat mest på bestilling, at kunder handler. Så er det skræddersyet, og der er altid glade kunder. Ønsket er jo, som vi så sidste måned, at sælge en del færdigsyede kjoler. De kan laves hurtigere. Det kan der ligge en god forretning i. Også at sælge dem til folk inde i byerne. Der er konkurrencen dog større. Ligeledes gevinsten! Men det ligger lidt frem i tiden, erkender Sofia, Mwajabu og Tatu.

PRØVE DET HELE AF

Lige nu gælder det om at få erfaring. Masser. Og prøve sig ad med forskellige sy-teknikker og salgsteknikker. Og her er det lidt af en nyhed i landsbyen, at der er syersker der syer og sælger færdigsyede kjoler, og ikke holder sig til det velkendte skræddersyende. De unge syersker har hængt flotte kjoler op i skrædderværkstedet, der jo også fungerer som butik.

KUNDER KOMMER FORBI OG KIGGER, NOGLE KØBER

Der er faktisk en del personer, der er interesserede i de kjoler der er til salg i butikken. Som i dag, hvor Bibi Maza kigger på udvalget og forud-syede kjoler. Og faktisk køber en!