Nytår 2019

Nytår og nye ansigter på skræd­derværk­stedet

Tatu og Mwajabu takker Sophies Tøjhus for et godt samarbejde i 2018, ønsker Sophies Tøjhus et godt nytår og ser frem til et forsat samarbejde i 2019!

GOD ENERGI

Tatu og Mwajabu er travle på skrædderværkstedet som sædvanligt. Som noget nyt har det budt en anden ung kvinde indenfor på skrædderværkstedet. Og sidenhen endnu en. Idéen er, at Tatu og Mwajabu kan lære fra sig og på sigt få flere med på skrædderværkstedet. Det giver også god energi, når de er flere der arbejder der på en gang.

NYE ANSIGTER

I midten af måneden er Hadija med og omkring nytår er Mariamu på værkstedet nogle dage. De er begge fra landsbyen og har tidligere tit været forbi skrædderværkstedet og udvist interesse for at være med. Til gengæld er Sofia og Salma ikke så meget med for tiden. Den hører vi nok mere til sidenhen.

NYTÅRET

Julen er en højtid for de fleste mennesker i Tanzania, kristne såvel som andre. I Kibamba er næsten alle muslimer, så julen er ikke så vigtig som ramadanen. Ikke desto mindre markeres denne højtid af beboerne i Kibamba. Man spiser godt, børnene har fri fra skole osv. En del får nyt tøj. Sådan er det ved alle højtider, uanset religion. Nytåret er et vigtigt skel, hvor man takker Gud og hinanden for året der er gået og taler om, hvad det nye år vil bringe.