Oktober 2017

Syning af skole­uni­for­mer

Sophia, Mwajabu, Salma og Tatu får vigtig erfaring med at sy skoleuniformer til børnene. I oktober måned er der nogle børn med albinisme der har fået støtte til skoleuniformer. Støtten til børnene med albinisme kommer via børnerettighedsorganisationen Mapambano Centre for Children Rights.

PARTNERSKABET BATTER

Takket være partnerskabet med Sophies Tøjhus har de kunnet købe lidt stort ind af stofferne til bl.a. skoleuniformerne. Derved kan de forhandle sig til en bedre pris, og de sparer afgørende tid ved ikke at skulle til byen i utide

STANDHAFTIGHED

Det kræver meget, at få en forretning til at slå an. Det er de unge kvinder ved at lære. Her spiller tiden ind. De unge iværksættere fortæller, de lærer, at det er vigtigt at styre deres tid for at få succes. Planlægning er godt, også når det gælder indkøb af materialer til i større mængder og til en bedre pris end ellers. Og her er det også afgørende, at de står sammen, fortæller de.

GOD REKLAME

De mange skoleuniformer de syer bidrager også til at de bliver mere kendte i landsbyen. Og så kan de faktisk sy dem til en god pris, hvilket også bidrager til et godt omdømme.